Cum Cumpar ?

Pentru a putea comanda produse de la noi, exista 2 posibilitati:

1. Prin email: lentilecosmetice@yahoo.com

2. Prin intermediul magazinului online si a cosului de cumparaturi, urmand urmatorii pasi:

PASUL 1: Dupa ce ati gasit produsul care va intereseaza apasati pe butonul "ADAUGA IN COS". Produsul va fi introdus in mod automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a comanda mai multe bucati din acelasi produs introduceti cantitatea dorita.

In orice moment puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi si sa continuati cumparaturile din locul in care ati ramas prin butonul "CONTINUA".

Daca doriti sa renuntati la un produs din cosul de cumparaturi dati click pe Cos-ul de Cumparaturi si X

PASUL 2: Dupa terminarea cumparaturilor apasati pe butonul "FINALIZARE".

Se va deschide o pagina unde va trebui sa va autentificati (daca aveti deja un cont deschis pe situl nostru) sau sa va creati un cont nou, pentru a putea finaliza comanda.

PASUL 3: Introduceti datele personale, pentru a sti cui si unde trimtem comanda si apasati butonul "CONTINUA".

PASUL 4: Aici veti selecta modalitatea de livrare prin bifarea optiunii "Posta Romana" (13 lei) -Prioripost sau Curier Rapid (15 lei) - Fan sau Ridicarea personala din magazinul nostru (0 lei) apoi apasati butonul "CONTINUA". Tot aici, veti putea, daca doriti, sa adaugati si unele comentarii referitoare la comanda.

PASUL 5: Selectati modalitatea de plata "Plata in numerar la livrare", apoi click pe butonul "CONTINUA", dar nu inainte de a citi si bifa pentru confirmarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile sitului nostru.

PASUL 6: Verificati inca odata daca produsele alese si datele de livrare, sunt cele corecte, dupa care apasati butonul "CONFIRM COMANDA".

PASUL 7: Dupa efectuarea comenzii, in mod automat va fi trimis un e-mail pe adresa specificata in momentul comenzii. Acest e-mail contine urmatoarele date: codul unic al comenzii, produsele comandate, pretul unitar si total al produselor, datele de expediere a comenzii. Va recomandam sa pastrati e-mail-ul primit pana la primirea coletului.

Pentru realizarea unei comenzi INREGISTRAREA PE SITE NU ESTE OBLIGATORIE. In acest caz veti alege optiunea Comanda fara cont de utilizator, veti fi nevoit sa introduceti datele dvs de contact, dupa care va trebui sa parcurgeti si pasul final, si anume apasarea butonului "CONFIRMA COMANDA".

Inregistrarea este foarte simpla si rapida (mai putin de 1 minut).